Блог

Отпушване на канали

Петък, 08 Декември 2017 17:08

Изнасяне на боклуци от къща

Написана от 

Изнасяне на боклуци от къща е услуга, която в наши дни се извършва от фирми.

Съществена роля при формирането на разходите за услугите на товарачите на нашата фирма е наличието или отсъствието на асансьор на адреса, на който е необходимо обезвреждане и изнасяне на боклука.

Най-често в жилищните сгради има асансьор, който е на разположение и може да се използва (в зависимост от размера, под внимание трябва да се вземат боклук и тегло, както и размер и капацитета на асансьора), след като се изхвърля боклука са включени в общата цена на услугата цените за събиране на боклуци от къща.

В къщите чест липсва асансьор и тогава под внимание се взема всеки етаж. Понякога къща на три етажа с таванско помещение също налага много работа около изнасянето от най-горното преддверие.

Ако е необходимо да се премахнат боклуците без асансьор, се оценява всеки етаж на спускане от товарачите по стълбите. Цената на услуга по изнасяне на боклуци от къща се определя на база етажи и обем товар.

При износ на малки елементи

При експортиране на 1-3 елемента, цената на склад не се отразява. И когато изнасяте мебели, сумата може да се увеличи само с 10%.

При износ на целия арсенал от къщата, разходите също се увеличават с 10% -15%.

Нашата компания предлага най-ниските цени за изхвърляне на боклука в София и региона. Ние предоставяме на всеки клиент индивидуален подход и при изчисляване на общата цена на услугата за изнасяне на боклуци от къща, също така вземаме под внимание:

Номер;

Обем;

Вид боклук;

Адрес;

Път, разстояние;

Неотложността на поръчката;

и другите индивидуални характеристики.

Ние предлагаме широка гама от отстъпки за клиентите си и винаги се съобразяваме с нашите клиенти. Ето защо, за да разберете точната цена на изнасяне на боклуци от къща: http://hamalski.com/firma-pochistvane-kashta-stari-mebeli, вземете предвид специалното предложение само за вас, обадете се за уточнения в момента!

Допълнително