Блог

Отпушване на канали

ekaterina

ekaterina

Решили сме да подмени изцяло обзавеждането на дома. Това е добре, но сега идва момента, в които трябва да помислим какво ще правим със старото. Има няколко варианта и сега ще се опитаме да ги изредим. Първо мебелите може да се опитаме да изхвърлим сами.

Петък, 08 Декември 2017 17:08

Изнасяне на боклуци от къща

Изнасяне на боклуци от къща е услуга, която в наши дни се извършва от фирми.

Съществена роля при формирането на разходите за услугите на товарачите на нашата фирма е наличието или отсъствието на асансьор на адреса, на който е необходимо обезвреждане и изнасяне на боклука.

Ако искате само най-доброто за вас и вашият бизнес онлайн, то не се двоумете дали да си наемете професионална фирма по SEO. Разбира се днес на пазара съществуват много фирми, които са самозванци или се опитват да правят нещо, но реално са аматьори. За да не попадате на такива ето, за какво да следите:

В дома вашия балкон отдавна е място за складиране на ненужни неща или сезонен пункт? Тук може да откриете старите ски, велосипеди, бебешки шейна, столове, инструменти. Но балконските няколко метра могат да бъдат по-полезни, отколкото си мислите.

Ако на вашия балкон има изглед, защо да не използвате това място за нещо по-рационално и смислено. Например да подредите лятна тераса, която ще бъде най-доброто място за Вашата семейна почивка. Не мислете, че е твърде трудно да се изгради балкон. Не е необходимо да похарчите много пари. Достатъчно е от старите неща да създадете мебели и декорация за терасата. Започнете с: Демонтаж на мебели и преместване.

Премахнете на всички боклуци от балкона. Трябва да освободите място за новото оборудване на верандата. Лятна тераса с растения, леко засенчване на балкона ще създаде едно чудесно място за вечерни разговори. Тук можете да се отпуснете от ежедневните въпроси и суматохата, да изпиете чаша кафе. Да погледате панорамата.

Може да създадете интериор по вкус, с акцент върху личните предпочитания. Ако имате балкон с остъклен изглед, може да наредите и малко цветя.

Красив балкон може да създадете по личен вкуси предпочитания.

Обърнете внимание на избора на подови настилки. За терасата е удобно, да се използва килимче. Добре е още на лятната тераса да има настилка от дърво, ламинат, теракот. Купете точното количество материали в магазина.

За вътрешна украса може да използвате PVC панели. Този материал е добър с това, че е устойчив на атмосферни промени, лесни за почистване, а предлага и богатството на цветове, които лесно се съчетават с интериора.

След като приключите със стените, подредете цялата тераса. За да направите това, използвайте тъкани или сгъваеми мебели, но дори и обикновен стол ще изглежда добре в този кът. Може да поставите малка масичка, за да бъде по-удобно.

За сполучливи и несполучливи пропорции се говори и пише от няколко хилядолетия насам. Днес съвременният човек избира да повика интериорен дизайнер, който да организира подредба на дома му. Ако обаче държите сами да движите нещата си, то сега е момента да научите за някой и друг трик.

Работата с кухненска мивка е ежедневна и постоянна. Всяка домакиня знае това. Ако обаче при инсталиране на мивка и сифон, забележите, че нещата не са както трябва и от самото начало започнат запушванията, вземете мерки веднага.

Всеки дом в кухнята или в банята има мивка, които, за съжаление са склонни към образуване на задръствания. Това създава неприятно неудобство и често се разпространява неприятна миризма. Причината за блокирането може да бъдат остатъци или малки предмети, които биха могли да попаднат вътре. Когато на това място липсва ограничител, то запушването е в къра вързано . Отпадъци се разлагат и образуват отлагания и тлъстини в маркучите. Друга причина - грешката при инсталиране на системи за отводняване. Ако вашата кухня е с такова неудобство, не е необходимо да се паникьосвате. Обадете се обадете на професионалистите, защото проблемът може да бъде решен самостоятелно. Така че, какво ще правите, ако мивката е запушена в кухнята?

Ето и някои народни средства:

За да се премахне блокадата в мивката в кухнята, на помощ се притичват рецептите на нашите баби, или както те се наричат ​​народни средства. При използване на такива методи, трябва да сте много внимателни, те могат да повредят пластмасовата тръба. Най-сигурният начин е сода, която съществува във всеки кухненски шкаф. Запълнете дупката, за да се отцеди содата (достатъчни са 2 супени лъжици). За да се даде най-добър ефект и да се елиминират упоритите запушвания, добавете оцет (2 супени лъжици са достатъчни) и оставете за половин час. В края на времето, изплакнете мивката с топла вода през канала. Същият инструмент може да се използва за предотвратяване, намаляване на дозата наполовина.

Какво да правя, ако сода не помогне, за да бъде почистено запушване на мивката?

Използвайте обичайните лимон или лимонена киселина. Стиснете два лимона в същата дупка, оставете да се отцеди. В продължение на 1 час ще забележите сами резултата. Ако никой от химичните и народни средства за защита не помогне, най-вероятно има нужда от лека намеса на ръцете и използване на механични средства като бутало, четка или тел.

Разберете сега и за услуги на фирми:

ТОВАРНИПРЕВОЗИ.COM - Товарни превози, транспортни услуги

OBSHTINI.COM - Фирма за извозване

HAMALSKI.COM - Фирма за извозване, хамали.

Меката мебел е това, което носи комфорта, уюта и спокойствието на един дом. В избора винаги трябва да сме внимателни, взискателни и прецизни.

За мебелите, на които сядаме или лягаме като диван, табуретка, кресло, спални, трябва да знаем, че те изискват много удобство и красота, а с тях и спокойствието и отмората ни у дома ще са гарантирани.

Вторник, 26 Юли 2016 18:54

Практични идеи за нашия двор

Най-после приключи досадния ремонт. Санирането на къщата вече е факт. Приключи и боядисването и всичко е ново и красиво. Вашата къща най-сетне изглежда така, както винаги сте искали. С помощта на получената информация от POCHISTVA.COM сме успели да намерим и най-изгодната фирма за почистване на дворове. Дворът е почистен, но изглежда, като скоро напусната строителна площадка.

Вторник, 19 Юли 2016 20:27

Как да изберем възглавница

Какво представлява добрата възглавница ли и която да изберем ? Какво да търсите при покупката на възглавница за сън ? Нека ви кажем разликите помежду им и така по-Да СЕ ориентирате ЛЕСНО в избора на английски матрак Роял.

Кухнята е място, където всяка жена прекарва много време, така че наскоро в списъка на изискванията за кухненски кът, трябва да добавите едно условие - стил и модни решения. И това е добре, защото сред моделите на кухненски мебели е важно да се избере комплект, който не е само ергономичен, но и модерен по цветови схеми и качествени материали. Преди да сме задълбали в темата, ви предлагам да планирате едно почистване на апартаменти.

Страница 1 от 2

Допълнително