София

Отпушване на канали

Сряда, 08 Юни 2016 16:55

Масажи и трикове за увеличаване размера на гърдите по естествен начин

Написана от 

Гърдите се оказва, че са една от най-привлекателните физически черти на жената. В допълнение към тази теза, тя изглежда по-привлекателна, модерна и може дадат тласък на самочувствие и морална удовлетвореност.

Увеличаване размера на гърдите

Някои жени с малки гърди се чувстват неудобно в социални кръгове. Въпреки че причините за малки гърди могат да са различни, повечето жени, искат да увеличат размера и обикновено избират операция. Освен че е скъпа процедура, тя не осигурява ползотворни резултати и може да остави трайни странични ефекти, които да бъдат още по-опустошителни за самочувствието.

Ефективните вътрешни средства за увеличаване на размера на гърдите

Увеличаването на размера на гърдите не е задължително да стане само с хирургия. Съществуват по-прости и по-естествени начини за постигане на желания размер на гърдата, отколкото лягане под ножа. Така че, ако желаете може да получите по-големи гърди, само с някои отлични идеи, които да изпробвате у дома. Тези средства могат да отнемат известно време, за да се осигурят ползотворни резултати. Но вие можете да бъдете спокойни, че крайните резултати ще бъдат ефективни и ще дойдат с награда без абсолютно никакви странични ефекти!

Редовни масажи

Масажът на гърдите се счита за един от най-добрите начини за естествено увеличаване размера на гърдите. Редовният масаж на гърдите за около 30 минути всеки ден може ефективно да увеличи размера на гърдата с размер една чаша за един месец!

Масажът на гърдите ви ще увеличи притока на кръв, както и потока на фитоестрогени. Установено е, че в кръвния поток към гърдата, значение оказва и хормония растежа на гърдите. Масажът на гърдите редовно също ще стимулира повишеното производство на пролактин, а на гърдата разширяване, което ще способства за увеличаване размера на гърдата.

Как да го направите: Разтрийте дланите на ръцете си заедно, толкова бързо, колкото евентуално можете. Това ще генерира известно количество топлина и енергия. След триене на ръцете бързо заедно за около 6-10 секунди, ги поставете върху гърдите. Разтрийте гърдите си навътре по посока на часовниковата стрелка на дясната гърда и обратно на часовниковата стрелка в посока на лявата гърда.

Продължителното триене на гърдите за около 2 секунди и с най-малко 300 броя всяка сутрин и вечер в продължение на един месец, ще допринесе за увеличаване размера на гърдите. Упражнението може да отнеме около 15 минути и ще трябва да се прилага на редовни интервали, за да запази топлината и енергията, вливащи се в гърдите.

Допълнително