София

Отпушване на канали

Събота, 02 Юли 2016 19:38

Странични ефекти на отдалечаванеto

Написана от 

Има някои неща, които хората не ви казват за преместване в ново жилище. Това са страничните ефекти, които карат хората да страдат индивидуално или в групи. Понякога големи, понякога малки, те са там, за да ви напомнят, че​​ не сте в мястото, където ще се използвате още дълго. Вие сте извън зоната си на комфорт и разнообразието на мисли ще дойде по всяко време. Идентифицирането им е ключът към намирането на мира, който търсите. Вижте повече на: HAMAL.BG.

Чувството за вина

Вие оставяте всички и всичко зад себе си. Трябва да разберете, че преместването и по-точно, отдалечавайки се от вашето семейство е егоистичен избор. Може би искате да успеете, искате свобода, или искате да правите всичко по своему. Тези желания са лични и следователно могат да бъдат егоистични. С отдалечаването си вие казвате сбогом на стария живот и това, което може да ви накарат да се почувствате в него. Всеки и всичко все още ще бъде там, където сте го оставили. Разберете за извозване на отпадъци.

Усещане за носталгия

Всеки е изпитал това чувство, когато е сменял жилището. Говорейки пред приятели или родители, за търсене на снимки, или просто мисли за живота, много вероятно е носталгията да бъде завишено усещане. Ако имате по-добър живот след преместването и единствените проблеми са желанията за превъртане часовника назад.

Страхът от непознатото

Когато хамалите натоварят вещите ви ще чувствате известно безпокойство. Това е естествен страх от това, че не знаете какво ще бъде утре. Вече няма да живеете с хората, които са разположени така и това да имате сигурността, от която се нуждаете може да притъпи усещането за вашата свобода. Това чувство не е нещо, което трябва да се поддаде. То е същото като засилване непозната стая, празнота на помещението и пр. Не забравяйте обаче, че времето лекува всичко и с това ще се оправи. Така че, когато започнете нова глава, всичко, което трябва да направите е да проумеете това и то бързо да си отиде.

Страхът да не бъдете приет

Когато отива на ново място, всеки има страх от превръща в аутсайдер в тази общност. Това е лесно да се фиксира с това да си общителен. Безсмислено е да се спра на такъв страх, без предварително да получите въведена за общността. Да бъдеш аутсайдер е избор, а не нещо, което в крайна сметка си принуден да правиш. След като пристигнете в новото си местоположение, можете да започнете да говорите с хора и да търсите нови приятели. Така страхът ще се разтвори напълно.

Страхът от разочарование

И последно, но не на последно място е най-големият страх на всички - постоянното натякване, че е възможно, че сте направили грешен избор. Това е повсеместен страх, че може би това не е бил верният избор. Той е в непосредствена близост до това да мисли за най-доброто, което можем да направим. Не губете време в такива дълбоки размисли, а се впуснете в това да живеете новия си живот.

Тези нежелани реакции са най-вече неизбежни за всеки, така че не се тревожи твърде много за тях. Направи си движещ контролен лист и планирайте самия ход с компанията отстраняване и нека доминото стартира на есента.

Допълнително