София

Отпушване на канали

Вторник, 19 Юли 2016 20:27

Как да изберем възглавница

Написана от 

Какво представлява добрата възглавница ли и която да изберем ? Какво да търсите при покупката на възглавница за сън ? Нека ви кажем разликите помежду им и така по-Да СЕ ориентирате ЛЕСНО в избора на английски матрак Роял.

Декоративна възглавница може да съдържа любимия цвят. Решете какво е по-важно: бързо да заспивате или се събудите лесно. В зависимост от това, изберете цвета на калъфки за възглавници и други легла. Неутралните и тъмни нюанси са евтаназирани, а ярките, наситени цветове, които от своя страна придават допълнителен тласък на енергия на сутринта.

За да се отговорим на въпроса "как да изберем възглавницата", първо трябва да се разбере какви са възглавниците. Затова обърнете внимание на:

Дължината на възглавница - не трябва да бъде по-голяма от ширината на матрака. Добрата височина на възглавницата не трябва да надвишава ширината на човешки рамо (около 14-15 см). Ниска възглавница трябва да се даде на тези, които хъркат, докато спят. Висока възглавница е подходяща за хора с високо кръвно налягане.

Размерите на възглавници и форми за сън имат правоъгълна или квадратна форма. Голям размер на продукта се смята от 70 × 70 cm. Подходящи са също и с размери 50 х 70, 40 х 60 см и квадратна възглавница с размери 50 х 50, 40 х 40 cm.

Руските производители започнаха да се съсредоточават върху европейския стандарт (най-често на Италия и Испания - 50 х 70 см). И сега има повече серии до такива размери калъфки за възглавници.

Европейците, традиционно използват в леглото няколко размера на възглавници, със същия набор от калъфки за възглавници, в комплекта включени спално бельо.

Възглавниците от полиуретанова пяна често се използват като "памет ефект". Подобна технология, използва преди само под тежестта на тялото пълнителя, който нежно обгръща главата, докато тялото се отпусне. За Разберете топери.

Ортопедичната възглавница поддържа гръбнака и главата в анатомично правилна позиция, премахване на товара от врата, не нарушава притока на кръв към меките тъкани.

Различни форми на ортопедични възглавници се ползват в различни ситуации ако страдате от безсъние и много други случай, които трябва да се коригира.

Ортопедични възглавници преобръщат топлинно чувствителен материал и могат да се адаптира към индивидуалния формата и контурите на тялото . Среда за подходяща Създайте сън с правилните матраци.

Вълнени възглавници, разлика от тези с пера, могат да се мият; моделират хигроскопично изсъхване независимо, без допълнителна "вентилация".

Луксозните възглавници са направени изцяло от гранулирана вълна, която е устойчива на биговане.

Синтетичните възглавници са най-евтиният модел изработен от синтетичен пълнеж: полиестерно влакно. Понякога, влакното се разточва, съдържа хипоалергенни свойства, които перфектно запазват формата си. Осигурява свободно движение на въздуха. Основният недостатък се дължи на тяхната еластичност, която не може веднага да вземе удобната форма.

Пухени възглавници - добрите възглавници с пухен пълнеж не са евтини. Модерната пухена възглавница е направена от необичайно технология. Като недостатък на тази възглавница е усвояването на влага (пот, слюнка, сълзи). Тогава пухената възглавница не може да изсъхне и така бързо се заразява акари.

Допълнително