София

Отпушване на канали

Сряда, 25 Януари 2017 18:23

Как да отстраните задръстване в кухненска мивка

Написана от 

Работата с кухненска мивка е ежедневна и постоянна. Всяка домакиня знае това. Ако обаче при инсталиране на мивка и сифон, забележите, че нещата не са както трябва и от самото начало започнат запушванията, вземете мерки веднага.

Всеки дом в кухнята или в банята има мивка, които, за съжаление са склонни към образуване на задръствания. Това създава неприятно неудобство и често се разпространява неприятна миризма. Причината за блокирането може да бъдат остатъци или малки предмети, които биха могли да попаднат вътре. Когато на това място липсва ограничител, то запушването е в къра вързано . Отпадъци се разлагат и образуват отлагания и тлъстини в маркучите. Друга причина - грешката при инсталиране на системи за отводняване. Ако вашата кухня е с такова неудобство, не е необходимо да се паникьосвате. Обадете се обадете на професионалистите, защото проблемът може да бъде решен самостоятелно. Така че, какво ще правите, ако мивката е запушена в кухнята?

Ето и някои народни средства:

За да се премахне блокадата в мивката в кухнята, на помощ се притичват рецептите на нашите баби, или както те се наричат ​​народни средства. При използване на такива методи, трябва да сте много внимателни, те могат да повредят пластмасовата тръба. Най-сигурният начин е сода, която съществува във всеки кухненски шкаф. Запълнете дупката, за да се отцеди содата (достатъчни са 2 супени лъжици). За да се даде най-добър ефект и да се елиминират упоритите запушвания, добавете оцет (2 супени лъжици са достатъчни) и оставете за половин час. В края на времето, изплакнете мивката с топла вода през канала. Същият инструмент може да се използва за предотвратяване, намаляване на дозата наполовина.

Какво да правя, ако сода не помогне, за да бъде почистено запушване на мивката?

Използвайте обичайните лимон или лимонена киселина. Стиснете два лимона в същата дупка, оставете да се отцеди. В продължение на 1 час ще забележите сами резултата. Ако никой от химичните и народни средства за защита не помогне, най-вероятно има нужда от лека намеса на ръцете и използване на механични средства като бутало, четка или тел.

Разберете сега и за услуги на фирми:

ТОВАРНИПРЕВОЗИ.COM - Товарни превози, транспортни услуги

OBSHTINI.COM - Фирма за извозване

HAMALSKI.COM - Фирма за извозване, хамали.

Допълнително