София

Отпушване на канали

Отпушване на канали и тоалетни за София
ekaterina

ekaterina

За сполучливи и несполучливи пропорции се говори и пише от няколко хилядолетия насам. Днес съвременният човек избира да повика интериорен дизайнер, който да организира подредба на дома му. Ако обаче държите сами да движите нещата си, то сега е момента да научите за някой и друг трик.

Работата с кухненска мивка е ежедневна и постоянна. Всяка домакиня знае това. Ако обаче при инсталиране на мивка и сифон, забележите, че нещата не са както трябва и от самото начало започнат запушванията, вземете мерки веднага.

Всеки дом в кухнята или в банята има мивка, които, за съжаление са склонни към образуване на задръствания. Това създава неприятно неудобство и често се разпространява неприятна миризма. Причината за блокирането може да бъдат остатъци или малки предмети, които биха могли да попаднат вътре. Когато на това място липсва ограничител, то запушването е в къра вързано . Отпадъци се разлагат и образуват отлагания и тлъстини в маркучите. Друга причина - грешката при инсталиране на системи за отводняване. Ако вашата кухня е с такова неудобство, не е необходимо да се паникьосвате. Обадете се обадете на професионалистите, защото проблемът може да бъде решен самостоятелно. Така че, какво ще правите, ако мивката е запушена в кухнята?

Ето и някои народни средства:

За да се премахне блокадата в мивката в кухнята, на помощ се притичват рецептите на нашите баби, или както те се наричат ​​народни средства. При използване на такива методи, трябва да сте много внимателни, те могат да повредят пластмасовата тръба. Най-сигурният начин е сода, която съществува във всеки кухненски шкаф. Запълнете дупката, за да се отцеди содата (достатъчни са 2 супени лъжици). За да се даде най-добър ефект и да се елиминират упоритите запушвания, добавете оцет (2 супени лъжици са достатъчни) и оставете за половин час. В края на времето, изплакнете мивката с топла вода през канала. Същият инструмент може да се използва за предотвратяване, намаляване на дозата наполовина.

Какво да правя, ако сода не помогне, за да бъде почистено запушване на мивката?

Използвайте обичайните лимон или лимонена киселина. Стиснете два лимона в същата дупка, оставете да се отцеди. В продължение на 1 час ще забележите сами резултата. Ако никой от химичните и народни средства за защита не помогне, най-вероятно има нужда от лека намеса на ръцете и използване на механични средства като бутало, четка или тел.

Разберете сега и за услуги на фирми:

ТОВАРНИПРЕВОЗИ.COM - Товарни превози, транспортни услуги

OBSHTINI.COM - Фирма за извозване

HAMALSKI.COM - Фирма за извозване, хамали.

Меката мебел е това, което носи комфорта, уюта и спокойствието на един дом. В избора винаги трябва да сме внимателни, взискателни и прецизни.

За мебелите, на които сядаме или лягаме като диван, табуретка, кресло, спални, трябва да знаем, че те изискват много удобство и красота, а с тях и спокойствието и отмората ни у дома ще са гарантирани.

Вторник, 26 Юли 2016 18:54

Практични идеи за нашия двор

Най-после приключи досадния ремонт. Санирането на къщата вече е факт. Приключи и боядисването и всичко е ново и красиво. Вашата къща най-сетне изглежда така, както винаги сте искали. С помощта на получената информация от POCHISTVA.COM сме успели да намерим и най-изгодната фирма за почистване на дворове. Дворът е почистен, но изглежда, като скоро напусната строителна площадка.

Вторник, 19 Юли 2016 20:27

Как да изберем възглавница

Какво представлява добрата възглавница ли и която да изберем ? Какво да търсите при покупката на възглавница за сън ? Нека ви кажем разликите помежду им и така по-Да СЕ ориентирате ЛЕСНО в избора на английски матрак Роял.

Кухнята е място, където всяка жена прекарва много време, така че наскоро в списъка на изискванията за кухненски кът, трябва да добавите едно условие - стил и модни решения. И това е добре, защото сред моделите на кухненски мебели е важно да се избере комплект, който не е само ергономичен, но и модерен по цветови схеми и качествени материали. Преди да сме задълбали в темата, ви предлагам да планирате едно почистване на апартаменти.

Има някои неща, които хората не ви казват за преместване в ново жилище. Това са страничните ефекти, които карат хората да страдат индивидуално или в групи. Понякога големи, понякога малки, те са там, за да ви напомнят, че​​ не сте в мястото, където ще се използвате още дълго. Вие сте извън зоната си на комфорт и разнообразието на мисли ще дойде по всяко време. Идентифицирането им е ключът към намирането на мира, който търсите. Вижте повече на: HAMAL.BG.

Чувството за вина

Вие оставяте всички и всичко зад себе си. Трябва да разберете, че преместването и по-точно, отдалечавайки се от вашето семейство е егоистичен избор. Може би искате да успеете, искате свобода, или искате да правите всичко по своему. Тези желания са лични и следователно могат да бъдат егоистични. С отдалечаването си вие казвате сбогом на стария живот и това, което може да ви накарат да се почувствате в него. Всеки и всичко все още ще бъде там, където сте го оставили. Разберете за извозване на отпадъци.

За посещение и разглеждане дори на една десета от забележителностите на територията на столицата ще са нужни поне няколко дни, но определено една такава екскурзия ще гарантира повече приятни емоции и незабравими мигове.

Гърдите се оказва, че са една от най-привлекателните физически черти на жената. В допълнение към тази теза, тя изглежда по-привлекателна, модерна и може дадат тласък на самочувствие и морална удовлетвореност.

Понеделник, 30 Май 2016 13:16

5 съвета за контролиране на акари

Тези дървеници са водеща причина за алергии и астма. Ето как да отвърне на удара.

Намерени в почти всички домове, акари, като топли, влажни зони - като леглото си. Експертите смятат, че до 2000 от тези микроскопични братовчеди да паяци може да живее само в една унция на матрак прах. И това може да означава много кихане и хриптене, ако сте чувствителни към тях.

Страница 1 от 2

Допълнително